top of page

Sponsorer

 

Barn til Barn er en frivillig organisation, som er udsprunget fra Århus Produktionsskole. Udover at passe skolen arbejder de op til 200 unge, i samarbejde med 25 medarbejder, sideløbende med at skaffe penge til Barn til Barn projekterne. De unge på Produktionshøjskolen er ivrige efter at hjælpe, og der kommer konstant nye medlemmer til, som tilfører ny energi, og som har lyst til at give en hånd med. For disse unge ildsjæle handler det ikke blot om at hjælpe. Mange af dem oplever også selv en stor udvikling af deres sociale kompetencer, ved netop at hjælpe andre. Heraf kommer navnet Barn til Barn.

 

 

Barn til Barn trådte for alvor i kraft da organisationen i samarbejde med MMCC samlede udstyr til en cirkusskole for børn i Kabul. Udover dette projekt har Barn til Barn bl. a. også hjulpet udsatte børn i Krigisistan og Grønland.

 

ALLE i Barn til Barn er frivillige og den grunlæggende målsætning er, at alle midler ubeskåret går til at hjælpe trængte børn. Der lægges desuden vægt på, at afsender og modtager er tæt på hinanden, samt at projekterne bliver flugt til døren med at værdifuldt resultat. Ikke blot for de mange børn, men også for de frivillige ildsjæle i Barn til Barn.

bottom of page